Inspirerend: Shonduras

Eens in de zoveel tijd ontdek ik een nieuwe youtuber en ben ik compleet hooked. De laatste weken ben ik helemaal into de vlogs van Shonduras. Shaun en zijn familie inspirerend mij enorm, daarom dat ik deze ontdekking graag wil delen.

Meet the family

Shaun woont samen met zijn vrouw Jenny en dochter Adley (1) in Utah. Computernerd Tall Chicken woont praktisch bij hun in. Shaun is skatebord fan en ziet het als zijn missie elke dag ‘The best day ever’ te laten worden. Elke dag verdient een 10/10 en daarom doen ze allerlei hilarische, bijzondere, mooie dingen.

Being your mom is my favorite! Happy Birthday Adley! #bestyearever #mybabyisone #imnotgonnacry

Een foto die is geplaatst door Jenny McBride (@jennymcbride) op

Ik vind het heel bijzonder dat iemand dat waar ik mijn weg nog in probeer te vinden zo overtuigend uitdraagt. Shaun en zijn familie en vrienden kennen geen schaamte, doen waar ze zin in hebben en genieten! De eerste video waar ze niet oprecht genieten, heb ik nog niet gevonden. En geloof me, ik heb de afgelopen weken bijna alle video’s bekeken.

De manier waarop dochter Adley in de video’s wordt betrokken, vind ik heel bijzonder en geeft me altijd een gigantische glimlach. Adley wordt bijna overal mee naar toe genomen en bij betrokken (voor zover je baby’s ergens bij kunt betrekken). Shaun vlogt nu ruim een jaar, waarvan het grootste deel dagelijks, waardoor je Adley ziet groeien. Als kijker ben je betrokken bij haar eerste stapjes, eerste kerst en eerste verjaardag.

Als kijker voel je je echt deel van de familie en ik geniet als ik iedereen in de video’s zie genieten. Zo oprecht!

Genoeg gepraat, ik ga wat van mijn favoriete video’s zoeken.

Adley’s verjaardag

De meest oprechte video die ik ooit heb gezien

Kende jullie deze Youtuber al? Wat vinden jullie?

3 thoughts on “Inspirerend: Shonduras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge